Δημοσίευμα «αποθέωσης» του Αντιδημάρχου Δαστερίδη καυτηριάζει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες»

«Μάχιμος στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, μάχιμος στα Σώματα Ασφαλείας, μάχιμος και στην πολιτική», αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο είναι αφιερωμένο στο… μεγαλείο του Αντιδημάρχου Ηλία Δαστερίδη και το οποίο καυτηριάζει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες»

«Νάτα μας ΠΑΛΙ.

Ο Διγενής Ηλίας χρησιμοποιεί πλέον πολιτικές μεθόδους που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος νους.

Κάτι μεταξύ επίλεκτου του ελληνικού λαού και βουκελάριου του Βυζαντίου.

Ο Πωλ Νιούμαν από την ανάποδη χτύπησε πάλι. Ό,τι πιο ωραίο έχουνε διαβάσει οι πολίτες του νομού Εβρου και ειδικώς οι δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης  εδώ και χρόνια, σε ότι αφορά τα αφιερώματα της τοπικής ιστορίας για  πολιτικά πρόσωπα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Υπόθεση γκοφρέτα λοιπόν ο Διγενής Ηλίας. Να την τρως και να λες, θέλω κι άλλο.

Δείτε, διαβάστε το αφιέρωμα και να παίρνετε δύναμη για το υπόλοιπο του βίου σας»

Το δημοσίευμα από το kranos.gr

«Μάχιμος στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, μάχιμος στα Σώματα Ασφαλείας, μάχιμος και στην πολιτική.

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ηλία Δαστερίδη, ο οποίος ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των ένστολων του Έβρου.

Συνοριοφύλακας στο επάγγελμα, με πλούσια δράση στον ποταμό Έβρο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, όπως και τους κατοίκους των ακριτικών χωριών της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι τον τιμούν με την ψήφο τους. Ανάμεσα σε αυτούς και μεγάλη μερίδα στρατιωτικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το kranosgr, τον συνάντησε για μία ακόμη φορά στην πρωτεύουσα του ακριτικού Έβρου, όπου εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοίκησης της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερα αγαπητός και στον ένστολο πληθυσμό του Έβρου, ετοιμάζεται δυναμικά για τις δημοτικές εκλογές του 2023, όπου θα εκπροσωπήσει μαζί με και με άλλους υποψήφιους τους ένστολους στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Άνθρωποι σαν τον ένστολο Ηλία Δαστερίδη, με αγάπη για την πατρίδα και τους θεσμούς της, αξίζουν να βρίσκονται και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης!»

Διαβάστε ακόμη  Το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης ως σχολείο-πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπερασπίζεται τις αξίες της Ευρώπης