Διοίκηση Εθνικού: Δεν υπάρχει λόγος παραίτησης, όσοι ενδιαφέρονται ας έρθουν να συζητήσουμε

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού, έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ομάδα βόλει του ιστορικού αθλητικού συλλόγου του Εθνικού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας με εκφράζεται με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο η θέση της παρούσας διοίκησης, σύμφωνα με την οποία δεν συντρέχουν λόγοι παραίτησης της, όπως ζητήθηκε από την πρωτοβουλία παλαιμάχων για την σωτηρία του βόλεϊ. Ενώ καλεί ανοιχτά τους ενδιαφερόμενους σε συζήτηση, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα εκείνα τα ενδεχόμενα που σχετίζονται με το μέλλον της ανδρικής ομάδας.

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού, όπως αυτή εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε

Η ανακοίνωση

«Η διευρυμένη διοίκηση του συλλόγου – Δ.Σ. και έφοροι-  συνεδρίασε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη των παλαίμαχων του βόλεϊ. Μετά από πολύωρη συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίσαμε:

 Δεν συντρέχει κάποιος λόγος παραίτησης του ΔΣ. Είχαμε σε πρώιμο χρόνο παρουσιάσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Επίσης η απόφαση για την απόσυρση της ομάδας από την Pre League  λήφθηκε όταν χάθηκε και η τελευταία ελπίδα χρηματοδότησης για την νέα χρονιά. Δεν πήραμε την απόφαση εύκολα και δεν παραπλανήσαμε κάποιον. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αφού αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι λειτουργούμε εθελοντικά με κίνητρο την αγάπη  για τον Εθνικό μας.

Όμως μετα την πρωτοβουλία των παλαίμαχων, την οποία καλωσορίζουμε , εστάλη επιστολή στην ΕΟΠΕ για την ανάκληση της αποχώρησης και καλούμε τους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας -σήμερα κιόλας- σε συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδας .

Όπως πάντα έτσι και τώρα τα 14 τμήματα του συλλόγου στέκονται αλληλέγγυα στο βόλλεϋ.»

Διαβάστε ακόμη  2,9 εκατ. ανθρωποώρες χρειάστηκαν για τη μετατροπή του πλοίου για το FSRU Αλεξανδρούπολης!