Σαφώς ενοχλημένος από όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον βόρειο Έβρο, σχετικά με την υγεία των ανθρώπων εμφανίστηκε  ο διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Χρήστος Καπετανίδης, καταγγέλλοντας, μάλιστα, πως «ορισμένοι κινούνται μέχρι και τα όρια του ποινικού αδικήματος».

Μιλώντας στην Ερτ Ορεστιάδας, τόνισε πως «το νοσοκομείο Διδυμοτείχου ανταποκρίνεται, μέχρι στιγμής, με επιτυχία στη νοσηλεία και τη φροντίδα όλων όσοι προσέρχονται για νοσηλεία», τονίζοντας πως «το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος βρίσκεται στην “πρώτη γραμμή”, βάζοντας την υγεία των άλλων πάνω από τη δική του».

Ο κ. Καπετανίδης υπενθύμισε επίσης στους αιμοδότες ότι μπορούν να προσφέρουν αίμα καθημερινά, από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, στο ΚΑΠΗ Διδυμοτείχου, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της αιμοδοσίας, ώστε να αποφεύγεται η προσέλευση πολιτών για τον σκοπό αυτό στο νοσοκομείο, ενώ ανακοίνωσε ότι, προσεχώς, θα μπορεί να γίνεται η συνταγογράφηση για όσους δεν μπορούν να δουν τους γιατρούς τους στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη  Διόδια και στο Αρδάνιο από 1η Φεβρουαρίου

«Με τη βοήθεια των κοινωνικών δομών του δήμου Διδυμοτείχου, που θα μεσολαβούν, θα γίνεται η συνταγογράφηση και θα παραδίδονται τα φάρμακα κατ’ οίκον», εξήγησε ο κ. Καπετανίδης.