Δωρεάν τεστ για την ανοσία αστυνομικών του Έβρου προσφέρει ο «Δημόκριτος»

Τα διαγνωστικά εργαστήρια «Δημόκριτος», αναγνωρίζοντας τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσφέρει εντελώς δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για τον κορωνοϊό στο μόνιμο προσωπικό της Αστυνομίας στον Έβρο.

Η εξέταση θα γίνεται με τεστ της εταιρείας Abbot, σε αυτόματους ανοσολογικούς αναλυτές και θα εκτιμηθεί η ανοσία που έχουν πιθανόν αποκτήσει οι υπηρετούντες αστυνομικοί στο νομό μας. Στα δείγματα ορού αίματος θα πραγματοποιηθεί προσδιορισμός των αντισωμάτων ΙgG για τον κορωνοϊό SARS2 πάντα με τη συγκατάθεση του ατόμου και εθελοντικά. Οι αιμοληψίες θα γίνονται στο πρότυπο μικροβιολογικό εργαστήριο του Δημόκριτου στην Αλεξανδρούπολη μετά από ραντεβού.

Την εξέλιξη σχολίασε ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και να συγχαίρω την Διοίκηση του Διαγνωστικού Κέντρου και προσωπικά τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Δημόκριτος Α.Ε κύριο Νικόλαο Πανταζή για την άμεση ανταπόκριση για δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για τον κορωνοϊό SARS-2 (SARS – CoV-2) στους Συναδέλφους της Δ.Α Αλεξανδρούπολης καθώς να ευχαριστήσω και επίσης να συγχαρώ τον Διευθυντή της Δ.Α Αλεξανδρούπολης κύριο Λάμπρο Τσιαρα καθώς και τον Διευθυντή κύριο Ευάγγελο Διδασκάλου για την άμεση ανταπόκριση τους και την ειλικρινή συνεργασία τους».