Δυναμική παρουσία της Αλεξανδρούπολης στην 25η έκθεση τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2024»

Η 25η έκθεση τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024” διεξήχθη με επιτυχία στις 19- 21 Απριλίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία της Κύπρου. Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο

Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει δυναμικό παρόν προβάλλοντας το τουριστικό του προϊόν με δικό του περίπτερο παρουσία του Δημάρχου Γιάννης Ζαμπούκης και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Πέτρο Κυριακίδη.

Την Πέμπτη το απόγευμα ανακοινώθηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του ταξιδιωτικού οργανισμού Topkinisis Travel η απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη με την Cyprus Airways, η οποία ξεκινάει 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Σαμοθράκης: Samothraki Open Forum

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και στη συνέχεια καλωσορίσαμε στο περίπτερο του Δήμου τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή, τον Έλληνα πρέσβη στην Κύπρο κ. Ιωάννη Παπαμελετίου και τον Διευθυντή ΕΟΤ κ. Πέτρο Σαγάνα.