Δυναμικό παρόν δίνει φέτος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA” στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την τουριστική προβολή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε σημαντικά τουριστικά δρώμεναμε κορυφαίο αυτό της #PHILOXENIA 2021.

Στο περίπτερο 15-04Α, τα στελέχη του Δήμου   θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών.

Η Αλεξανδρούπολη συστήνεται στους επισκέπτες ως τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά, πιστοποιημένος ως BIKE  FRIENDLY προορισμός, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα από τα δυνατά της «όπλα», την παραδοσιακήθρακιώτικη κουζίνα.

Με απόφαση του Δημάρχου Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης, για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που ασχολούνται εξ αντικειμένου με τον τουρισμό, θα υπάρχει δυνατότητα διανομής του προωθητικού τους   υλικού προς τους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμη  Ζητείται από την εταιρεία Κ.ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. οδηγός με δίπλωμα κατηγορίας Ε

Με σύγχρονο ψηφιακό τρόπο και με την   τεχνολογία της #εικονικής πραγματικότητας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα συστηθεί στους επισκέπτες και θα τους προσκαλέσει να αποκτήσουν μια πανέμορφη εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας μας!