«Δυναμώνει» η Θράκη Φερών

Η περίοδος μεταγραφών στο ποδόσφαιρο είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους. Φυσικά περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μεγάλα «deal», που κλείνει η κάθε ομάδα, με τους φιλάθλους της να αγωνιούν και να προσδοκούν το καλύτερο γι’ αυτήν.

Η Θράκη Φερών, φέτος «δυναμώνει»

Περισσότερες από οκτώ είναι οι έως τώρα μεταγραφές της Θράκης Φερών.

Μεγάλα «χαρτιά» στα χέρια της αποτελούν πλέον οι:

Σταύρος Μαυρομάτης ο οποίος επιστρέφει στη Θράκη Φερών έπειτα από ένα εξάμηνο στον Κεραυνό Κολχικού στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Γιώργος Μαρασλής, ο οποίος έρχεται από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Γιάννης Δορουγιδένης και Κώστας Λίτσιος: Πολύ σημαντικές μεταγραφές από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι αυτές του Γιάννη Δορουγιδένη και του Κώστα Λίτσιου.

Διαβάστε ακόμη  Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Volley ο Εθνικός

Η Θράκη Φερών ήρθε σε συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή Πάσχο Χρήστο, ο οποίος δέχθηκε να αγωνίζεται, υπηρετώντας παράλληλα την στρατιωτική του θητεία, πριν την επιστροφή του στη Γερμανία. 

Μεταγραφή έκπληξη είναι αυτή του Σεβαστού Γκαβανόζη από τον Εθνικό, ενώ με τα χρώματα της Θράκης Φερών θα αγωνίζονται πλέον ο Βαγγέλης Ριτζάλης και ο Γιώργος Γκαϊδαρτζάκης.

Να επισημάνουμε πως η «Θράκη» έχει μπει στο πρόγραμμα leader και όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος κ. Φωτακίδης Απόστολος στο evrosonline.gr, θα γίνουν πολλές αλλαγές στο γήπεδο των Φερών και διορθωτικές παρεμβάσεις, τόσο στο γήπεδο, όσο και στις κερκίδες και τα αποδυτήρια.