Δύο νέους υποψήφιους για το συνδυασμό του παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Πολίτες», Ευάγγελος Λαμπάκης. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Γουμενίδη, οικονομολόγο και νυν δημοτικό σύμβουλο της Αλεξανδρούπολης, και τον Νίκο Γεωργιάδη, πρόεδρο στο Σωματείο Καταστημάτων Καφέ Εστίασης.

«Έχω μια ομάδα ανθρώπων που διαθέτουν εκείνη τη δυναμική και τεχνογνωσία που χρειάζεται ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ως ένας αστικός, αγροτικός και τουριστικός δήμος» δήλωσε ο Ευάγγελος Λαμπάκης, προσθέτοντας ότι η παράταξη, διατηρώντας τον παλιό της πυρήνα, έχει πλέον πλαισιωθεί και από νέους ανθρώπους.

Οι υποψήφιοι

Για τον Βαγγέλη Γουμενίδη, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε ότι είναι ένας άνθρωπος έμπειρος, που έχει περάσει από τα «γρανάζια της αντιπαλότητας».

Διαβάστε ακόμη  Θετικός στον κορωνοϊό ο Σταύρος Κελέτσης

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε πολλά πράγματα – προτιμώ να κάνω, παρά να λέω» δήλωσε ο κ. Ηγουμενίδης, συμπληρώνοντας ότι πιστεύει στον κ. Λαμπάκη και έχει ως σκοπό την εκτέλεση έργων που θα βοηθήσουν το Δήμο.

Με τη σειρά του, και αφού ευχαρίστησε τον κ. Λαμπάκη για την επιλογή του, ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο για την πόλη του.