Βγήκαν τ αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της αδικοχαμένης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Η είδηση προέκυψε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR .

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της Ελένης ενώ τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο με τη μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις να νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ.

Απο την άλλη πλευρά ο  πατέρας της Ελένης πήρε τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την Ελένη να έχει περάσει σε 36 μαθήματα ενώ ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της.

Διαβάστε ακόμη  Το ΔΠΘ στηρίζει τους συλληφθέντες στα επεισόδια του ΑΠΘ

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην Ανακρίτρια Ρόδου.

Ο ποινικολόγος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.
Όπως είπε ο ποινικολόγος, μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί.