Παραδόθηκαν από χθες ένας ένας οι καταδικασθέντες χρυσαυγίτες πλην του Χρήστου Παππά που παραμένει άφαντος παρά το γεγονός πως η αστυνομία είχε επιφορτιστεί το έργο να επέμβει άμεσα όταν χρειαστεί για την εκτέλεση της ποινής.

Το γεγονός της αστοχίας αυτής δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συνεργασία που έσπευσε να σχολιάσει πως «το αντισυνταγματικό επιτελικό κράτος Μητσοτάκη τα καταφέρνει μια χαρά όταν πρόκειται να συλλάβει ανήλικα δεκατετράχρονα παιδάκια, χωρίς ουσιαστικές κατηγορίες εναντίον τους και να τα αφήσει για μερόνυχτα στη ΓΑΔΑ. Δεν έχει, όμως, φαίνεται την ίδια αποτελεσματικότητα και τις ίδιες επιδόσεις όταν πρόκειται για καταδικασθέν ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και μάλιστα τον υπαρχηγό της, Χρήστο Παππά».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνει πως «το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όφειλε να γνωρίζει που βρίσκονται και να συλλάβει τα μέλη του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που αυτή ήταν η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης» και αναφερόμενος στην «εξαφάνιση του Χρήστου Παππά» εκτιμά πως «το γεγονός ότι διαμηνύει ότι δεν επιθυμεί να παραδοθεί αποδεικνύει την πλήρη ανετοιμότητα των Αρχών, γελοιοποιεί τους Θεσμούς, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη».

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλήγει με το ερώτημα: «Θα αναλάβουν επιτέλους ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης τις ευθύνες τους;»
Φανταστείτε τι θα γινόταν επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εάν εξαφανίζονταν και διέφευγε της σύλληψης μετά από άδεια ο Κουφοντίνας και λοιποί τρομοκράτες που δικαίως είναι πίσω από τα κάγκελα.

Με πληροφορίες από την εφσυν
Δείτε και το σατυρικό βίντεο του ufirst