Έφτασε στη Σαμοθράκη το υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού

Έφτασε στη Σαμοθράκη το υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού, που θα εξυπηρετεί στην ασφαλή διακομιδή ασθενών που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας. Είναι ένα από τα πέντε που παρέλαβε το Λιμενικό Σώμα για τις ανάγκες κατοίκων νησιωτικών περιοχών. Το μήκος του είναι 12 μέτρα, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα για να μεταφέρει γρήγορα ασθενείς, είναι κατάλληλα διαμορφωμένο και διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό. 

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη!Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός!! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη ,κ.Χρήστο Μέτιο,που φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ .Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,κ  Γιάννη Πλακιωτάκη. Την τότε Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,κυρία  Χριστιάνα Καλογήρου και τον νυν Γενικό, κύριο Μανώλη Κουτουλάκη!!Συνεχίζουμε λοιπόν την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού μας, δίνοντας βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ!!

Διαβάστε ακόμη  ΣΥΡΙΖΑ προς μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Ρύθμιση χρεών, 120 δόσεις, αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ - Προγραμματισμένα! Υπολογισμένα και Δίκαια!