Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ο Τσαβούσογλου (video)


Μίση ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα προσγειώθηκε το τουρκικό αεροπλάνο που μετέφερε τον τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”. Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο πριν τις 10:30, ενώ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στις 11:00.

Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ στη Θράκη βρίσκεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τη Θεσσαλονίκη.

Από την Αλεξανδρούπολη, ο τούρκος υπουργός θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, συνοδευόμενος από τα μέλη της τουρκικής αντιπροσωπείας και δημοσιογράφους. Στις 12:15 θα επισκεφθεί το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και εκεί θα συναντήσει τους ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Με ήλιο θα ξεκινήσει η Τρίτη – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Στη συνέχεια στο πρόγραμμα του έχει επίσκεψη στο μειονοτικό Λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή, και γεύμα με τα μέλη της «συμβουλευτικής επιτροπής μειονότητας» σε ταβέρνα στο χωριό Θάμνα Ροδόπης. Το πρόγραμμα του κ. Τσαβούσογλου στη Θράκη θα κλείσει με επίσκεψη στον τάφο του βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ στις 17:00. Στις 18.00 θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένο δείπνο με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

Antonionews