Μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο, δυστυχώς νικήθηκε ο ιδιαίτερα αγαπητός πολίτης της Αλεξανδρούπολης Γιώργος Παπαϊωάννου στην ηλικία των 73ετών.

“Δασολόγος, με μακρά επαγγελματική θητεία στην μεγάλη βιομηχανία ξύλου του νομού μας “ΑΚΡΙΤΑΣ” από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε, γόνος της γνωστής παλιάς οικογένειας της πόλης με τον πατέρα του ΓΙΑΝΝΗ σπουδαίο και αξέχαστο εμποροράφτη, ο αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ήταν ένας εύστροφος με διαχρονικό χιούμορ ωραίος άνθρωπος, που παράλληλα με την προσφορά στα μουσικά δρώμενα της πόλης από νεαρή ηλικία μέσω εφηβικών συγκροτημάτων αλλά και της συμμετοχής του στην φιλαρμονική του Δήμου μας , δημιούργησε, έναν “μύθο” γύρω από το όνομα του.


Μέλος του νεανικού συγκροτήματος “HURRICANES” ως σαξοφωνίστας, πρόφερε υπέροχες μουσικές στιγμές στους εφήβους της δεκαετίας του ’60 και του ’70 παίζοντας μπροστά τους στα “ΑΣΤΕΡΙΑ”, στην “ΑΣΤΡΟΝ” κ.λ.π Η μεγάλη του αγάπη για την πόλη μας τον κατέταξε σε όλους αυτούς τους εκατοντάδες “ανώνυμους” δημότες αυτού του τόπου που μοχθούν με περισσή ανιδιοτέλεια να βλέπουν μια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ να προοδεύει και να μεγαλουργεί!

Διαβάστε ακόμη  Πόλη και Πολίτες: "Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών"

Στις 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 έστελνε μέσω του χρονολογίου του στο Facebook, το δικό του μήνυμα με αφορμή την διάγνωση του καρκίνου:


“Φανατικός καπνιστής για 42 χρόνια. Το έκοψα τα τελευταία 11 χρόνια. Πίστεψα ότι καθάρισα. Κούνια που με κούναγε. Καρκίνος στον δεξί πνεύμονα. Καραμπινάτος. Και ζόρικη περίπτωση. Με αισιοδοξία ξεκινάμε θεραπευτική αγωγή. Και ότι άλλο χρειαστεί.
Όσο για εσάς φίλοι μου καπνιστές, συνεχίστε άφοβα. Ποιος ξέρει? Ίσως εσείς την γλιτώσετε….”

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 16:00 μ.μ από τον Μητροπολιτικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Οι πληροφορίες καθώς και η φωτογραφία, από τη σελίδα του Γιάννη Μαλκίδη στο facebook