Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Π.Γ.Ν.Α. ο γνωστός στιχουργός και αγαπημένος συμπολίτης πολλών εξ ημών Λευτέρης Χαψιάδης, σε ηλικία 69 ετών. Ο Λευτέρης Χαψιάδης το τελευταίο χρονικό διάστημα, νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με την κατάσταση της υγείας του να είναι διαρκώς επιδεινούμενη.

Ο κος. Χαψιάδης μέσα στην πλούσια καλλιτεχνική διαδρομή που διένυσε, συνέγραψε 525 τραγούδια αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία μουσική παρακαταθήκη, αφού δεν είναι λίγα τα τραγούδια εκείνα που μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε μοναδικές για την εποχή επιτυχίες, διατηρώντας μάλιστα αναλλοίωτη την διαχρονική τους αξία μέχρι και τις μέρες μας. Μερικές από τις γνωστότερες επιτυχίες του είναι τα τραγούδια «Μία είναι η ουσία», «Αλεξανδρούπολη μεριά», «Αγαπάτε αγαπάτε», «Βαρδάρης», «Καλύτερα ελεύθερος», «Καλύτερα μονάχη μου».

Διαβάστε ακόμη  Αντιδράσεις και παράπονα για τα 33.000 ευρώ για συναυλία του Stan…

Ο Λευτέρης Χαψιάδης, συνεργάστηκε στιχουργικά με κάποιους από τους γνωστότερους και πιο καταξιωμένους τραγουδοποιούς του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Πάριος και πολλοί άλλοι…..