«Έφυγε» ξαφνικά ο Κώστας Κινατζίδης 

Θλίψη επικρατεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ από τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Κινατζίδη, από τη Δράμα, ο οποίος είχε διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας.

Στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος αναφέρει:

«Είμαι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Κινατζίδη, πρώην περιφερειακού συμβούλου Δράμας και Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειάς μας. Ο Κώστας υπήρξε από τους πιο στενούς μου συνεργάτες και δώσαμε μαζί αγώνες δύσκολους.  Πάνω από όλα όμως ήταν φίλος μου. Ένας ειλικρινής και έμπιστος φίλος, που τον διέκρινε το θάρρος και η ανιδιοτέλεια. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη θλίψη. Ήταν νέος και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει στον τόπο και στους δικούς του ανθρώπους. Κρίμα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Διαβάστε ακόμη  Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» Χριστόδουλος Τοψίδης σημειώνει:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστα Κινατζίδη από τη Δράμα, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή μόλις στα 56 του χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους και στους συνοδοιπόρους του στην πολιτική του σταδιοδρομία που είχε ξεκινήσει από το 2010».