Εγκατάσταση POS στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού

Στην εγκατάσταση τερματικών POS στους σταθμούς διοδίων, στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών και στο Τμήμα Ταμείου, Εσόδων και Προστίμων Διοδίων της Εγνατίας Οδού,  από ελληνοτουρκικά σύνορα και Αλεξανδρούπολη ως την Ηγουμενίτσα, θα προχωρήσει η εταιρεία.

Πριν από λίγες μέρες, δημοσιεύθηκε η προκήρυξη με την οποία αναζητείται η πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά για την προμήθεια και εγκατάσταση των POS. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 80.000 ευρώ, άνευ ΦΠΑ. Να σημειωθεί πως, ήδη, σε ορισμένα ταμεία κάποιων σταθμών διοδίων, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα και στόχος της Εγνατίας Οδού, αλλά και υποχρέωση, είναι να επεκταθεί σε όλα τα ταμεία όλων των σταθμών το συγκεκριμένο σύστημα πληρωμών.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Τόπος  εκτέλεσης του έργου  είναι η ο οδικός άξονας Ηγουμενίτσα – Ιωάννινα – Γρεβενά – Κοζάνη – Βέροια – Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Ξάνθη – Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη – Ελληνοτουρκικά σύνορα, με τους κάθετους άξονες και κάθε άλλη περιοχή σταθμών διοδίων αρμοδιότητας της “Εγνατία Οδός ΑΕ”.

Η προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται στις 21.10.2019, τοπική ώρα 16:00. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 25.10.2019