«.. εγώ σου είπα Αύγουστος και συ είπες Ελλάδα!» – Από τον Έβρο με αγάπη!

«.. εγώ σου είπα Αύγουστος και συ είπες Ελλάδα!» … το μαγευτικό και ταξιδιάρικο τραγούδι του καλοκαιριού έρχεται από τον Έβρο!

Η Αναστασία Σερμπέζη με τις απίθανες φωνές των  μικρών  Κυριακή και Πασχαλίνα Μαστοροπούλου τραγουδούν το πιο ρομαντικό τραγούδι του καλοκαιριού, μας μαγεύουν και μας ταξιδεύουν σε κάθε φωτεινό σημείο της Ελλάδας, χρωματισμένο από το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού !

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ», όλα ξεκίνησαν από μία σχολική άσκηση του Δημοτικού Σχολείου και ένα ποίημα της μικρής Κυριακής, βήμα βήμα και με πολύ αγάπη και μεράκι δημιουργήθηκε το τραγούδι «μια Κυριακή του Αυγούστου» σε στίχους Διονύση και Κυριακής Μαστοροπούλου και μουσική Διονύση Μαστορόπουλου και Μπάμπη Χαραλαμπίδη.

Ο μαέστρος Μπάμπης Χαραλαμπίδης ενορχήστρωσε την όλη προσπάθεια με πραγματικά ρομαντικούς ήχους και μουσική που σε ταξιδεύουν στην Ελλάδα που αγαπάμε.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Αντωνάτος έβαλε την υπογραφή του στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού κάνοντας μία σύνθεση πλάνων με χρώματα, αέρινες σκηνές, ήχους και μυρωδιές του καλοκαιριού.