Εικόνες ντροπής: Σε αυτή την τρώγλη στεγάζεται η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

«Αυτός είναι ο χώρος που στεγάζεται η υπηρεσία πρασίνου. Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν αυτός που είναι στην εξουσία έχει άδικο. Όμως δεν πάει άλλο…» καταγγέλλει το Σωματείο Εργραζμένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δίνοντάς στη δημοσιότητα φωτογραφίες  που προκαλούν αποτροπιασμό.

«Εμείς σαν εργαζόμενοι ντρεπόμαστε που συνάδελφοι μας αναγκάζονται να εργάζονται σε αυτό το χώρο και δε θα σταματήσουμε να μιλάμε και να αναδεικνύουμε την αθλιότητα που υπάρχει. Για την υπηρεσία οι εργαζόμενοι μπορεί να θεωρούνται αναλώσιμοι… για τις οικογένειες τους όμως είναι αναντικατάστατοι», αναφέρεται στην ανάρτηση του Σωματείου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σάββας Σεφεριάδης, μιλώντας σήμερα στον Maximum FM και τον δημοσιογράφο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κολιό, «έδωσε στεγνά» τον προκάτοχό του, Ηλία Δαστερίδη, λέγοντας ότι είναι «πολύ μικρός χρόνος που είμαι σε αυτή τη θέση, δεν δημιουργήθηκε τώρα η κατάσταση αυτή» . Επισήμανε πως ο χώρος αυτός είναι ο χώρος εναπόθεσης των εργαλείων της  υπηρεσίας, όχι ο χώρος που συγκεντρώνονται οι εργαζόμενοι, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε, στις 40 μέρες που είναι σε αυτό το πόστο, αίτημα μεταφοράς της  υπηρεσίας. Ωστόσο, όπως δήλωσε, «πρώτο μέλημά μας είναι να μεταφερθεί η υπηρεσία πρασίνου σε νέο χώρο».

Διαβάστε ακόμη  Παπαδημούλης: Μια διάσπαση θα ήταν η χαρά του Μητσοτάκη