Εικόνες ντροπής επικρατούν στα Β’ νεκροταφεία της Αλεξανδρούπολης, αφού το έργο της επέκτασής τους δεν λέει να ξεκινήσει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να γεμίσουν κάποιοι από τους διαδρόμους του με τάφους.

Η λύση ανάγκης, όπως είχε παρουσιαστεί, με τη δημιουργία μνημάτων σε ορισμένους διαδρόμους, φαίνεται πως τείνει να γίνει μόνιμη. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο fb του Maximum FM είναι χαρακτηριστική του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί, με τους πολίτες να εκφράζουν την εύλογη αγανάκτησή τους για αυτή την τακτική που συνιστά ασέβεια προς τους νεκρούς. Το γεγονός ότι το νεκροταφείο έχει φτάσει προ πολλού στα όριά του και οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στο έργο για την επέκταση του νεκροταφείου που θα λύσει μόνο μερικώς το πρόβλημα, δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες της τη δημοτική αρχή, που με το επιχείρημα της μελλοντικής δημιουργίας Γ’ Νεκροταφείων φαίνεται να έχει σταυρώσει τα χέρια, οδηγώντας την κατάσταση σε αυτό το τραγικό σημείο…

Στο θέμα παρενέβη και η παράταξη Πόλη και Πολίτες με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πραγματικά είναι να απορείς που το έχει το μυαλό του αυτό το παιδί, ώρες ώρες.

Ο περιβόητος Ηλίας του 16ου, εδώ και καιρό μας έλεγε πως ξεκινά η επέκταση των νεκροταφείων προς τα βόρεια. Κάτι τέτοιο όμως ακόμη δεν έγινε.

Διαβάστε ακόμη  Ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Φέρες.  

Για το νέο νεκροταφείο επίσης μας έλεγε πως το έλυσε και αυτό το θέμα, αλλά κανένα νεότερο.

Δυστυχώς όμως ΚΑΙ οι διάδρομοι στο Β Κοιμητήριο θα γεμίσουν σύντομα και τότε…

τα ψέματα θα τελειώσουν.

Οι εικόνες είναι, το λιγότερο, ντροπιαστικές.

Αλλά που να τον βρει τον χρόνο;

Αφού το 1/3 της ημέρας γυρνάει από γραφείο σε γραφείο για να ρωτήσει πως γράφεται μια λέξη για μια ανάρτηση που θέλει να κάνει.

Το υπόλοιπο 1/3 αλλάζει λάδια σε φορτηγά του Δήμου και πλακώνεται με δημότες στο facebook και το άλλο 1/3 το σπαταλά για να διευρύνει ακόμη περισσότερο το γνωστικό του πεδίο μετά από την Νομική, την Αρχιτεκτονική, την Ιατρική, την διαχείριση λιμένων και άλλων επιστημών.

Όχι πως ο Δήμαρχος είναι άμοιρος ευθυνών. Όλη μέρα φωτογραφίζεται και είναι κι αυτός στο facebook να δει τι γράψαμε.

Πάντως φήμες λένε πως ο Ηλίας  ακόμη και στον ύπνο του  βροντοφωνάζει:

Για όλα φταίει ο Λαμπάκης

Για όλα φταίει ο Λαμπάκης

Για όλα φταίει ο Λαμ………

🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 ΖΖΖΖΖ!»