Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο – Παραλίγο να πλακωθούν στο «ξύλο»

Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σάββας Σεφεριάδης και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» Θέμης Κυριακίδης και να πλακωθούν στο ξύλο μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί, όπως μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, διαπληκτίστηκαν πολύ έντονα αν και ο ήχος έχει κοπεί.

Αρχής γενομένης προς τη λήξη της συνεδρίασης, όταν η αντιπολίτευση εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Καΐσα, ο οποίος αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία την πρόταση της αντιπολίτευσης σχετικά με την μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% επικράτησε μια αναστάτωση στον χώρο. Σύμβουλοι άρχισαν να αποχωρούν, κάποιοι ήταν όρθιοι, άλλοι διαφωνούσαν και στον χώρο της συνεδρίασης επικρατούσε μια έκρυθμη κατάσταση και μια ατμόσφαιρα αμιγώς μπαρουτοκαπνισμένη. Ξαφνικά λοιπόν εμφανίζεται ο κ. Σεφεριάδης ο οποίος φαίνεται να έχει το επεισόδιο που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο με τον κ. Κυριακίδη.

Διαβάστε ακόμη  Ενθαρρυντικά τα νέα από τις κούρνιες της ηπειρωτικής χώρας. 29 Όρνια σε κούρνιες εντός του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς - Η μεγαλύτερη μέτρηση της δεκαετίας

Όταν τελικά ο ήχος αποκαθίσταται στην απευθείας μετάδοση του δήμου Αλεξανδρούπολης, είναι απολύτως φανερό πια ό,τι η ένταση έχει επηρεάσει όλους όσους παρέμειναν ως το τέλος στην αίθουσα, με τον κ. Καϊσα ενώ προσπαθεί να καταμετρήσει τις ψήφους, να χρειαστεί να επαναλάβει, σύμβουλος τι ψήφισε.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες, ότι ο Σάββας Σεφεριάδης, μέχρι την αποχώρηση του από την παράταξη «Πόλη και Πολίτες» του κ. Λαμπάκη και την προσχώρησή του στην παράταξη του κ. Ζαμπούκη, ανήκαν και οι δύο στην ίδια παράταξη, στην οποία παραμένει σταθερά και σθεναρά ο Θέμης Κυριακίδης.