Εκδηλώσεις στο Σουφλί στο πλαίσιο της Γιορτής Τσίπουρου 2019

Το σωματείο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ – Ο ΣΤΑΦΥΛΟΣ και ο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ στα πλαίσια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ 2019 διοργανώνουν και τις παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις – ημερίδες.

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Σουφλί, αίθουσα Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Σουφλίου

«Σεμινάριο εκπαίδευσης αμπελουργών και οινοποιών για την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου οίνου».

Το Πρόγραμμα:

9:30 – 10:00

Προσέλευση – Εγγραφές.

10:00 – 10:30

Χαιρετισμοί – Έναρξη.

10:30 – 11:15

Ορθές πρακτικές αμπελοκαλλιέργειας – οινοποίηση τοπικών ποικιλιών Έβρου.

Γεώργιος Κοτσερίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

11:15 – 12:00

Υποχρεώσεις αμπελουργών που κατέχουν οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου.

Απόστολος Τζιμοτούδης, Γεωπόνος, Προϊστάμενος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

12:00 – 12:30

Το Έργο Dionysos & Τοπική Ανάπτυξη

Κωνσταντίνος Κουζούκος, Σύμβουλος Ανάπτυξης, ΟΕΒΕΣ Έβρου, Συντονιστής Έργου.

12:30 – 13:30

Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Συζήτηση

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Η ομάδα του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer έχει τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην oμιλία με θέμα:

« Νέα εποχή στη Φυτοπροστασία του Αμπελιού»

που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Σουφλίου

την Κυριακή 10/11/2019 και ώρα: 11:00