Εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγ. Νικολάου διοργανώνει ο Ο.Λ.Α

Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση του αναφέρει ότι εκτός από τον επιχειρηματικό και αναπτυξιακό ρόλο που καλείται να ολοκληρώσει, έχει και ένα κοινωνικό ρόλο. Τη σύνδεση του λιμένα με την τοπική κοινωνία, την υποστήριξη των δραστηριοτήτων στον ναυταθλητισμό κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό, για την υπενθύμιση της σχέσης της πόλης μας με τη θάλασσα, τη ναυτιλία, την αλιεία κ.α. , με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου της Αλεξανδρούπολης ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που τιμάται και ως προστάτης των ναυτικών και της ναυτιλίας, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει στη 1 το μεσημέρι της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, εκδήλωση στον χώρο των αποθηκών του Οργανισμού στον εμπορικό λιμένα, που περιλαμβάνει:

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Με σκόνη και λασποβροχές η Δευτέρα – Σε άνοδο η θερμοκρασία

-Έκθεση φωτογραφίας των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης με όψεις του λιμένα Αλεξανδρούπολης

– Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τραγούδια της ναυτοσύνης – και όχι μόνο- με μεζέδες, κρασί και τσίπουρο…

Στην εκδήλωση αυτή – που ο Οργανισμός ευελπιστεί να είναι απαρχή μόνιμων εκδηλώσεων κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου- προσκαλούνται να έρθουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, οι ενεργοί και απόμαχοι της ναυτιλίας, όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με την αλιεία και την θάλασσα…