Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 37χρονος Δημήτρης έχασε την ζωή του στον ρομποτικό κάδο στην Αλεξανδρούπολη, ζητά να μάθει η οικογένεια του.

Μέλος της οικογένειας του Δημήτρη, με μήνυμα του στο Focustonevro.gr, απευθύνει έκκληση να βρεθεί μάρτυρας που είδε το συμβάν από την αρχή του έτσι ώστε να γίνει γνωστό το πως ακριβώς ο άνθρωπος τους έχασε την ζωή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο συγγενής του Δημήτρη, «προσπαθούμε να καταλάβουμε πως έγινε να τον εγκλωβίσει ο κάδος μέσα από την στιγμή που βρέθηκε μέλος του σώματος έξω από τον κάδο. Ακόμα και να μην θελήσει κάποιος να καταθέσει επίσημα, τουλάχιστον να μας πει να καταλάβουμε το πώς».

Διαβάστε ακόμη  Εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες στον Έβρο σε ελληνικό έδαφος — Μια έγκυος ανάμεσά τους

Όσοι γνωρίζουν κάτι ή είναι αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του θύματος στο τηλέφωνο 6971738418.

Η αγωνία του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και τα ερωτηματικά συνεχίζουν να υπάρχουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός. Απαντήσεις πάντως θα δοθούν μόλις ολοκληρωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή και η πραγματογνωμοσύνη για την λειτουργία του μηχανήματος.

Πηγή focustonevro