“Έκοψε τον αέρα” στον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασιστικό μήνυμα της ηγεσίας σε ανάρτηση του πρώην υπουργού με την οποία θέλησε να καθορίσει το περιεχόμενο των ψηφοδελτίων απειλώντας με απόσυρση της υποψηφιότητάς του. “Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις δεν συμμετέχει” το μήνυμα της Κουμουνδούρου

Αποφασιστικό μήνυμα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη ο οποίος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος δήλωσε με ανάρτηση στα social media πως δεν θα είναι υποψήφιος εάν δεν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια και ο υποψήφιος Μιχάλης Χαιρετάκης! Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η πρακτική αυτή φαίνεται πώς γίνεται αντιληπτή ως εκβιασμός και ξεκαθαρίζεται πως όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις μπορεί να μην συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του αναφέρει πως «προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα .Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!».

Διαβάστε ακόμη  Εξοργιστικός Καραμανλής: Ανερυθρίαστα ψέματα, κουβέντα για τις ευθύνες του

Η στάση αυτή του πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως προκάλεσε οργή στην Κουμουνδούρου. Με κομματικές πηγές να σημειώνουν πως «οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Πηγή: news247.gr