“Εκπαίδευση εκπαιδευτικών” της ΠΑΜ-Θ από το Ίδρυμα Fulbright

Η πρωτοβουλία «Train the Trainers» (Εκπαιδεύστε τους Εκπαιδευτικούς),του Ιδρύματος Fulbright, έχει στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών των εκπαιδευτικών, Ελλήνων και Αμερικανών στις νέες πρακτικές και μεθόδους διδασκαλίας.

Με αφετηρία έναρξης το 2011 και με διοργανώσεις σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, το “Train the Trainers”, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στη Θράκη με πρώτο σταθμό την Κομοτηνή, όπου στις 4 Απριλίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Περιβαλλοντική Συνείδηση και Εκπαίδευση”.

Tο σεμινάριο “Περιβαλλοντική Συνείδηση και Εκπαίδευση”, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διαβάστε ακόμη  ΤΖΟΚΕΡ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 2,6 εκατ. ευρώ –Σεκατάστημα ΟΠΑΠ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το τυχερό δελτίο

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες, εφ’ όσον το επιθυμούν θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Συνδιοργανώνεται από το εκπαιδευτικό Ίδρυμα Fulbright σε συνεργασία με τη HELMEPA και θα πραγματοποιηθεί από τις 16.00 έως τις 21.00 στη Λέσχη Κομοτηναίων.
Τέλος, κατά το διήμερο 3 και 5 Απριλίου, σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχετικά με τη δυνατότητα σπουδών στην Αμερική και το πρόγραμμα Fulbright.