Εκπροσώπηση από 8 αθλητές το Νηρέα Ορεστιάδας στους  4ους διεθνείς αγώνες «Απ. Παύλος 2022» στην Καβάλα  

 Ολοκληρώθηκε το τριήμερο 28-30/1/2022 η διοργάνωση των αγώνων ”Απόστολος Παύλος” στη Καβάλα με τη συμμετοχή αθλητών από σχεδόν ολη την Ελλάδα. 

 Ο Νηρέας εκπροσωπήθηκε από 8 αθλητές,μερικοί εκ των οποίων βελτίωσαν τις προσωπικές τους επιδόσεις,καθιστώντας ενθαρρυντικά τα μηνύματα εν όψει των χειμερινών πανελληνίων αγώνων στις 18-20/2 στη Θεσσαλονίκη. 

 Αναλυτικά την αποστολή του Νηρέα αποτέλεσαν οι : Κυριακιδης Ιωάννης,Γκαγκλος Κων/νος,Τζιαμπαζης Χρήστος,Μαλουσουδης Νίκος,Τσακμακλη Μαρια,Τζινη Ραφαηλια,Τσακμακλη Γεωργία και Μαλουσουδη Μαρίνα. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μορφή ΟΠΕΝ κατηγορίας και αξιοσημείωτες ήταν οι προκρίσεις στον απογευματινό μικρό τελικό των Τζινη Ραφαηλια και Τσακμακλη Μαρια και και η κατάληψη της τρίτης θέσης από την τελευταία στην επιμέρους ηλικιακής της κατηγορία.

 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους που παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας συνεχίζουν να αγωνίζονται , καθώς και στον προπονητή μας Panagiotis Glikos για την δουλειά του αλλά και για την ηθική υποστήριξη που προσφέρει εγκάρδια  στους αθλητές του . 

Διαβάστε ακόμη  Αποκάλυψη: Το Documento δημοσιεύει διαλόγους αστυνομικών με την Greek Mafia

Ευχαριστούμε θερμά τον τεχνικό μας σύμβουλο Mantas Gregory για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομάδα μας . 

Συγχαρητήρια στον ΟΘΑΚ και ΟΘΑΚ και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των 4ων Διεθνών Αγώνων «Απόστολος Παύλος 2022» με την απόλυτη τήρηση των μέτρων που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας Covid-19.

Συνεχίστε την προσπάθεια σας με υπομονή , επιμονή και πίστη στον εαυτό σας . 

Και μην ξεχνάτε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και «ανθίζει» στον δικό του χρόνο. Μπράβο σε όλους . 

Με εκτίμηση 

ΔΣ Νηρέα Ορεστιάδας