Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού κοινοποίησε το Λιμεναρχείο Αλεξ/πολης

Χαλάει όπως λένε οι προγνώσεις της ΕΜΥ ο καιρός από απόψε στη Θράκη. Το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης κοινοποίησε έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με αυτό από απόψε το βράδυ σταδιακά και στον Έβρο ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ενώ βροχές προβλέπονται και για αύριο. Η πρόγνωση δεν αποκλείει να πέσει και χαλάζι ενώ για το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, προβλέπεται ισχυρή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι Νότιοι μέτριοι, όμως το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ δεν αποκλείει τοπικά οι άνεμοι να είναι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση δε θα πέσει όμως κάτω από τους 13 βαθμούς αύριο, με μέγιστη για τον Έβρο τους 16 με 17 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη  O ιδιαιτέρως ενισχυμένος Χατζηδάκης, ο γεωστρατηγικός FSRU Αλεξανδρούπολης, το ρουμανικό ενδιαφέρον και ο ινδικός “δάκτυλος” για το λιμάνι της Καβάλας

Προς το παρόν πάντως και μέχρι αυτή την ώρα λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ο καιρός δεν δείχνει σημάδια επιδείνωσης. Μένει να δούμε λοιπόν αν το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ επιβεβαιωθεί.