Ελένη Ιντζεπελίδου: Έκανα λάθος για την Κύπρου. Οφείλουμε να ακούσουμε την κοινωνία

Ευθύνες στο Δήμαρχο κ. Λαμπάκη επέρριψε η ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιντζεπελίδου για πράγματα που δεν γίνονταν από τη σημερινή δημοτική αρχή. Η κ. Ιντζεπελίδου αναφερόμενη με συγκεκριμένα παραδείγματα σε προβλήματα για τα οποία υπήρχαν λύσεις, όπως για παράδειγμα αλλαγή σε 2 προβληματικά παράθυρα σε κτίριο συλλόγου, ανέφερε ότι παρουσίαζε τα προβλήματα στον κ. Λαμπάκη και μποστά της δίνονταν εντολή να γίνει αποκατάσταση.  Σε πολλές περιπτώσεις αυτό δε γίνονταν είπε η ίδια μιλώντας στον maximum fm 93,6 και στο Δημήτρη Κολιό.

Δεν υπήρχε πολιτική βούληση, τα χρήματα υπήρχαν, ανέφερε η κ. Ιντζεπελίδου και τόνισε ότι θεωρεί υπεύθυνο τον ίδιο τον κ. Λαμπάκη καθώς όπως είπε μπορεί να έδινε εντολή αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον στη συνέχεια για το αν το πρόβλημα λύθηκε.

“Η θεωρία είναι ωραία, στην πράξη όμως τι γίνεται για την καθημερινότητα του πολίτη; Είναι πολύ καλά τα μεγάλα έργα αλλά πρωτίστως δε πρέπει να δούμε την καθημερινότητα;” δήλωσε η Ελένη Ιντζεπελίδου.

Ψήφισα υπέρ για το θέμα της Κύπρου αλλά όταν είδα το αποτέλεσμα και τις αντιδράσεις, πήγα η ίδια και του είπα, Δήμαρχε δε μπορούμε να κλείσουμε την οδό Κύπρου, είπε η κ. Ιντζεπελίδου ενώ η ίδια έκανε λόγο για εμμονή του δημάρχου στο θέμα αυτό . “Το ψήφισα, έχω κάνει κι εγώ λάθη αλλά οφείλουμε να ακούμε την κοινωνία. Πρέπει να γίνουν πολλά άλλα πράγματα μέχρι να φτάσουμε στο κλείσιμο της Κύπρου. Ας βρούμε πρώτα χώρο για δωρεάν δημοτικό πάρκινγκ”, συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη  Οι ακρίτες του Έβρου στο πόδι για να βοηθήσουν την Τουρκία - «Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι»

Για τη μονοδρόμηση της παραλιακής η κ. Ιντζεπελίδου είπε ότι θεωρεί πως δε θα προλάβει να γίνει λόγω εκλογών. Οι πολίτες θα δείξουν αν το θέλουν οι όχι, σύμφωνα με την Ελένη Ιντζεπελίδου.

Κριτική και για τον τρόπο που λειτουργούσε η παράταξη Πόλη και Πολίτες άσκησε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος. “Δεν πήγαινα στις παρατάξεις γιατί δεν υπήρχε διάλογος. Μας γίνονταν απλά ανακοινώσεις” είπε.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με άλλη παράταξη η κ. Ιντζεπελίδου, είπε ότι αυτή τη στιγμή είναι απογοητευμένη και δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο αλλά θα κοιτάξει προσεκτικά τα προγράμματα όλων των παρατάξεων που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές και αν υπάρχει κάτι καλό θα συμμετέχει.