Εξοργισμένη εμφανίστηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αναφορικά με την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για ομαδικό βιασμό της κόρης της και ζητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση.

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία, που εκκρεμούσε από το 2019, σχετικά με την καταγγελία που είχε κάνει η Ελένη Τοπαλούδη για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση από τρεις Ροδίτες προτού βρεθεί στα χέρια των ανθρώπων που τη σκότωσαν.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δηλώνει πως την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθε «για τον βιασμό του παιδιού». «Δεν ήξερα τίποτα. Απλώς, αυτή η συγκεκριμένη φίλη… μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών, τα δύο ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη», λέει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Μετά από την δολοφονία της, μια φίλη της νεαρής φοιτήτριας ενημέρωσε την μητέρα της ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα βιασμού, τον Νοέμβριο του 2017.

Η 24χρονη φίλη της Ελένης είχε αναφέρει πως ένα βραδύ, κατά την διάρκεια διασκέδασης σε νυχτερινό κέντρο στο νησί, η Ελένη γνώρισε τα εν λόγω άτομα, την μετέφεραν στο σπίτι της και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης.

Διαβάστε ακόμη  Ρευστότητα και στήριξη ζητά ο εμπορικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ελένης, όταν η κοπέλα πήγε να καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα στην Ρόδου, δεν είχε την δέουσα αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς.

«Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία και βρήκε το παιδί μου κλειστή πόρτα. Της είχαν πει να πάει να ψάξει να βρει το βίντεο! Η Ελένη δηλαδή να κάνει τον ντετέκτιβ, αν είναι δυνατόν! Αυτοί δολοφόνησαν το παιδί μου… Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους το παιδί μου θα ήταν ζωντανό», δηλώνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Για την υπόθεση δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία, σύμφωνα με τις Αρχές, με αποτέλεσμα η καταγγελία να μπει στον αρχείο, γεγονός που εξοργίζει τους γονείς της άτυχης κοπέλας.

«Να ανακινηθεί από την αρχή αυτό το θέμα γιατί με καίει και με τρώει και με βασανίζει και δεν μπορεί επειδή το παιδί μου δεν είναι ζωντανό να μπει στο συρτάρι», λέει φορτισμένη η Κούλα Τοπαλούδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελλόμενοι για τον ομαδικό βιασμό και την βιντεοσκόπηση του, αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: https://www.dikaiologitika.gr/