Εμείς βάψαμε τα πασχαλινά μας αυγά «ρομποτικά»… εσείς;

Εμείς βάψαμε τα πασχαλινά μας αυγά «ρομποτικά»… εσείς;

Ένα άκρως δημιουργικό απόγευμα πέρασαν τη Μ. Δευτέρα οι μικροί «insighters» της Αλεξανδρούπολης εντυπωσιάζοντας τους καθηγητές αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στο εργαστήρι ρομποτικής με τις ιδιαίτερες πασχαλινές τους δημιουργίες!

Τα ρομπότ κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη… ακόμα και στο βάψιμο των αυγών!

Στη δραστηριότητα της ρομποτικής οι μικροί κατασκευαστές δημιούργησαν και προγραμμάτισαν μια κατασκευή LEGO! Άλλωστε τα πράγματα είναι … απλά γι αυτούς και κυρίως εύκολα!

Δημιούργησαν την κατασκευή, την προγραμμάτισαν στους υπολογιστές τους και στη συνέχεια δίνοντας… εντολές έβαψαν πασχαλινά αυγά σύμφωνα πάντα με το χρώμα αλλά και το σχέδιο που επέλεξαν!

Μάλιστα η δράση αγκαλιάστηκε και από τον καταξιωμένο βρετανό επιστήμονα Nick Godbehere, ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη τις τελευταίες μέρες ως εισηγητής στο “The Mindspark”.

Ο Nick Godbehere, είναι επαγγελματίας της ερευνας αγοράς και συμπεριφορικής αλλαγής με υπόβαθρο στην ψυχολογία και την ανθρώπινη. συμπεριφορά. Είναι πιστοποιημένο μέλος της UK Market Research Society (Certified Member) και έχει περισσότερα απο 20 χρόνια εμπειρία ως επαγγελματίας ερευνητής χρησιμοποιώντας την συλλογή ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων, την επίγνωση και ψυχολογία για να ενισχύσει συμπεριφορικές και οργανωσιακές στρατηγικές αλλαγής, επικοινωνία, σχεδιασμό πολιτικής και πεδία όπως η ανάπτυξη ιδέας και o σχεδιασμός προϊόντων.