Ο πρόεδρος του Εμπορικού Σύλλογου Αλεξανδρούπολης κ. Κασαπίδης Βασίλης, καθώς και με την ομόφωνη δήλωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ανακοινώνουν για το περιβόητο θέμα του κλεισίματος της παραλιακής λεωφόρου τα παρακάτω:

-Η άποψη του εμπορικού κόσμου ήταν και είναι πως θα πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα στο ωράριο καθώς και στις ημερομηνίες που κλείνει η παραλιακή στην πόλη μας.

-Γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνει το γνωστό σε όλους μας ωράριο, από τις 20:00 έως και τη 01:00 η ώρα, και μάλιστα από την 01/06 και μετά.

-Ο λόγος είναι πως δεν επιζητούμε τις αλλαγές διότι ο κόσμος έχει συνηθίσει στο συγκεκριμένο ωράριο και δε θελουμε να προκαλέσουμε αναστάτωση στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Διαβάστε ακόμη  Εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες στον Έβρο σε ελληνικό έδαφος — Μια έγκυος ανάμεσά τους

-Να επισημάνουμε πως ουδέποτε ζητήθηκε επισήμως η θέση του Συλλόγου μας για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων, σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον Εμπορικό Σύλλογο.

-Με τοποθέτησή του ήδη απο τις 20/5, 

ο πρόεδρος του Συλλόγου σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης είπε πως το μόνο ζητούμενο για τους επαγγελματίες και την αγορά είναι να μην υπάρχουν αλλαγές.

-Στη φωτογραφία απεικονίζεται γνωστός πίνακας του ζωγράφου κ. Θεόδωρου Αγγλιά, τον οποίο εμπνεύστηκε από τη βόλτα των συμπολιτών μας στην όμορφη Αλεξανδρούπολη.

Εύχομαι πως θα συνεχίσει να τον εμπνέει.