Εμπορικός Σύλλογος: «Όχι» στην κλειστή παραλιακή από τις 8 -Τη Δευτέρα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο 

Τρία 24ωρα αφού ξεκινήσει η εφαρμογή της απόφασης για πεζοδρόμηση της παραλιακής της Αλεξανδρούπολης κάθε βράδυ από τις 8 ως τη 1, θα κληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει ή να απορρίψει τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που έχει προκαλέσει κύμα σφοδρών αντιδράσεων, τόσο σε μερίδα της αντιπολίτευσης, όσο και στους επαγγελματίες.
Τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στην αγορά ήρθε να επιβεβαιώσει  με δηλώσεις του στον Maximum FM ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης. Αυτό που σημείωσε είναι ότι «δεν κρίνουμε θετικά την απόφαση να κλείσει η παραλιακή λεωφόρος από σήμερα» (σ.σ. Παρασκευή 20/5), ενώ τόνισε πως «διαφωνούμε να κλείνει στις 8 η ώρα». Ο λόγος είναι ότι κάθε βράδυ μετά τις 8 δημιουργούνται ατελείωτες ουρές στο κέντρο της πόλης, επηρεάζοντας αρνητικά την κίνηση στα μαγαζιά, ενώ στην παραλιακή επικρατεί σχεδόν ερημιά, μέχρι τις 9-9.30 που πέφτει ο ήλιος και ξεκινά ο κόσμος τις βόλτες του. Αυτό που μένει είναι να δούμε τη Δευτέρα αν η δημοτική αρχή θα επιμείνει σε μία απόφαση που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς και μεγάλη ταλαιπωρία στο κέντρο της πόλης, ή αν θα σεβαστεί το αίτημα των εμπόρων και θα επιδείξει ευελιξία στην απόφασή της.

Διαβάστε ακόμη  ΣΥΡΙΖΑ προς μικρομεσαίους επιχειρηματίες: Ρύθμιση χρεών, 120 δόσεις, αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ - Προγραμματισμένα! Υπολογισμένα και Δίκαια!