Ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα TAEKWONDO οι αθλητές-τριες του Α.Σ. TAEKWONDO Πρόμαχος Ορεστιάδας

Στις 28 & 29 Μαρτίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο “Παρασκευόπουλος” . διεξήχθη το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, με συμμετοχή περίπου 500 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Από τον Α.Σ.ΠΡΟΜΑΧΟΣ Ορεστιάδας συμμετείχαν 5 αθλητές-τριες, εκπροσωπόντας το Αθλητικό σωματείο καθώς και τα σχολεία τους, ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και 1ο ΓΕΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Σπουδαία διάκριση μετά από τέσσερις (4) αγώνες ήρθε για την αθλήτρια ΑΓΙΟΠΛΟΥΔΗ ΤΡΙΑΔΑ που κατέκτησε την 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων +68 κιλά και πήρε μοριοδότηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ και 8% για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε από τον αθλητή, ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΟ – ΜΑΡΙΝΟ που κατάφερε μετά από πέντε (5) αγώνες να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και να κατακτήσει το Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων +78 κιλά, εξασφαλίζοντας μοριοδότηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ και 6% για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Το Δ.Σ. οι Προπονητές και οι συναθλητές τους συγχαίρουν τους δύο αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχονται για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Σε δηλώσεις που έκαναν οι δύο προπονητές του συλλόγου ανέφεραν τα εξής: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την επίδοση των αθλητών μας.
Τα δύο αυτά Μετάλλια είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής των αθλητών στο άθλημα του Taekwondo. Η συμμετοχή τους και οι διακρίσεις στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της ποιότητας και του επιπέδου του συλλόγου μας, θερμά συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες τρεις αθλήτριες μας, Καραγιάννη Χριστίνα, Μεταξά Ευαγγελία και Ζαφειριάδη Κατερίνα.