Έναρξη σχολών γονέων στην Αλεξανδρούπολη

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Έβρου ανακοινώνει την έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ οι οποίες λειτουργούν στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία, εντελώς δωρεάν, για 19η συνεχή χρονιά!

Η επίσημη έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ για τους γονείς που έχουν ήδη εγγραφεί είτε στον Α΄ κύκλο εκπαίδευσης του Οκτωβρίου είτε στον Β΄ κύκλο του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 6.15 μ.μ., στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΡΗΤΗ, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης στο 2ο όροφο.

Ομιλία από ψυχολόγο

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Από την βία της γλώσσας, στην γλώσσα της καρδιάς» από τον Ψυχολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης κ. Στράτο Βραχιώλια.

Διαβάστε ακόμη  Ακρίβεια: Πλήρης απουσία ελέγχων στην αγορά και μέτρα που δεν εφαρμόζονται

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του Κέντρου καθώς και για τη λειτουργία των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

Η παρουσία των γονέων στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση της θέση τους και τον σχηματισμό των ομάδων καθώς και τον καθορισμό της ημέρας και ώρας λειτουργίας των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.