Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ στην Αλεξανδρούπολη για τα έργα υποδομών διανομής φυσικού αερίου

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Μάριος Τσάκας και κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας με στόχο την ενημέρωση πολιτών και φορέων για τα μεγάλα έργα κατασκευής υποδομών διανομής φυσικού αερίου. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τον προγραμματισμό των κατασκευαστικών εργασιών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 18:30.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει από στελέχη της ΔΕΔΑ αναλυτική ενημέρωση για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες και θα δοθούν προς τους ενδιαφερόμενους όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Διαβάστε ακόμη  Η κακοκαιρία «Δωροθέα» έγινε...«Εμίλ» - Πότε θα ξεκινήσουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στους πέντε Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Συγκεκριμένα:

  • Δευτέρα 27/9/2021 Κομοτηνή, Λέσχη Κομοτηναίων, ώρα 18:30.
  • Τρίτη 28/9/2021 Αλεξανδρούπολη, Hotel Egnatia, ώρα 18:30.
  • Τετάρτη 29/9/2021 Ξάνθη, Επιμελητήριο Ξάνθης, ώρα 17:30.
  • Πέμπτη 30/9/2021 Δράμα, Ξενοδοχείο Kouros, ώρα 17:30.
  • Παρασκευή 1/10/2021 Καβάλα, Νομαρχία Καβάλας, ώρα 17:30.

Σημειώνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού η πρόσβαση στις εκδηλώσεις επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες δόσεις του εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).