Ενόχληση στην ΕΛ.ΑΣ για sms Χαρδαλιά που αφορούσε τον Έβρο

ÅíçìÝñùóç ôùí óõíôáêôþí õãåßáò ãéá ôçí ðïñåßá ôçò ðáíäçìßáò ôïõ COVID-19 óôçí ÷þñá ìáò,ÓÜââáôï 2 Ìáúïõ 2020 (EUROKINISSI/POOL PHOTO /ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÓÔÏËÇÓ)

Φαίνεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ένα πρόβλημα με τα SmS. Και αυτό διότι όπως αναφέρει ο Σταύρος Παπαντωνίου στην Καθημερινή της Κυριακής, από την στήλη «Θεωρείο», εκτός από τις αρρυθμίες, ενίοτε και κόντρες, μεταξύ υπουργών που δημιουργούν διάφορα θέματα στη λειτουργία της κυβέρνησης, προβλήματα προκύπτουν ακόμα και εντός του ίδιου υπουργείου.

Παράδειγμα μία ανακοίνωση που έβγαλε η Πυροσβεστική με αφορμή τις πυρκαγιές στον Έβρο, στην οποία αναφέρεται πως «με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιάκαι σε συνεννόηση με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος» ενεργοποιήθηκε «μεικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν».

Διαβάστε ακόμη  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ανοιχτό εργαστήρι του SAMOTHRAKI OPEN FORUM

Δεν είναι μόνο πως η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί πως στις πυρκαγιές υπήρξε δόλος, ή ακόμα και ζήτημα κρατικής ασφάλειας, κάτι που δεν υιοθετούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Η αναφορά κυρίως στην Αστυνομική Διεύθυνση Αν. Μακεδονίας και Θράκης μπλέκει λίγο τις αρμοδιότητες, καθώς η Γενική είθισται να αναφέρεται απευθείας στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που από το Μάρτιο έχει περάσει πολλές μέρες και νύχτες στον Έβρο.

πηγή

https://www.koutipandoras.gr/article/enohlisi-stin-elas-gia-sms-hardalia?fbclid=IwAR037W-qwPSDKDADfgGWFU14Tn2KjVOsLA_pIo_TjEFSDbuW2MLujO1GkSI