Έντονη φημολογία για απόσυρση υποψηφιότητας του Γ. Ντόλιου λόγω Βενιζέλου. Τι δηλώνει ο ίδιος

Διαψεύδει ο Γιώργος Ντόλιος ότι δήλωσε πως δε θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ λόγω της αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μιλώντας στο Alexpoli.gr και στον Ανδρέα Χονδρό, ο κ. Ντόλιος διευκρίνισε ότι είχε ενημερώσει το κόμμα πριν την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου πως δεν επιθυμεί για προσωπικούς λόγους να είναι υποψήφιος αλλά στηρίζει την προσπάθεια του κόμματος.

Μάλιστα από χθες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Γ. Ντόλιο να έχει κάνει δήλωση σχετικά με το θέμα Βενιζέλου και να συνδέει την μη κάθοδό του στις εθνικές εκλογές με αυτή, κάτι που όπως διευκρίνισε στο alexpoli.gr δεν ισχύει.

Διαβάστε ακόμη  Νέες καρέκλες και ξαπλώστρες φέρνει ο… Άγιος Βασίλης για τη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης

“Είναι ξεκάθαρο ότι διαφωνώ με την αποχώρηση Βενιζέλου” σημείωσε ο κ. Ντόλιος αλλά αυτό όπως είπε δεν συνδέεται με την προηγούμενη απόφαση του να μην είναι υποψήφιος.

Πάντως καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, που περνάει σε μια διαδικασία εσωτερικών τριγμών πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποχώρησε από το κόμμα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προτίμηση της Φώφης Γεννηματά προς τον Γιώργο Καμίνη για την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.