«Εορταστική Συναυλία» με την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα φιλοξενήσει στον χώρο του την εκδήλωση με τίτλο: «Εορταστική Συναυλία» με την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης, μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κομοτηνής, την ΔΚΕΠΠΑΚ και την  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 9 το βράδυ. Στη συναυλία θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος».

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να παρακολουθήσετε την συναυλία, η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την πλατφόρμα της Περιφέρειας ΑΜΘ, ή στον δικτυακό ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜΘ pamth.gov.gr. Στην συνέχεια το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ένα click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε έπειτα την κράτηση σας και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο Μουσικής. Σε περίπτωση ακύρωσης απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353910, 2531352112 & 2531354230.

Διαβάστε ακόμη  Πολυκοινωνικό: Διακόπτεται η σίτιση σε άστεγο που “δυσφημεί τις υπηρεσίες του” - Έντονη αντίδραση από την παράταξη Πόλη και Πολίτες

Η πλατφόρμα για την εκδήλωση της Τρίτης 20/12/2022, έχει ανοίξει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η προσέλευση πρέπει να γίνεται μισή ώρα τουλάχιστον προ της έναρξης

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.