Θράκη: “Μυστήριο” ο θάνατος γυναίκας στις ράγες

Άλλη μια τραγική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την πόλη της Κομοτηνής με μια 33χρονη γυναίκα νεκρή. Το θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα στην περιοχή Καλλιθέας της Ροδόπης το περασμένο Σάββατο όταν ο μηχανοδηγός αμαξοστοιχίας αντιλήφθηκε πως στις ράγες του τρένου ήταν πεσμένη μια γυναίκα. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειές του δεν κατάφερε να σταματήσει την αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα η ίδια να βρει τραγικό θάνατο.

Η 33χρονη, μητέρα ενός μικρού παιδιού και σύζυγος στρατιωτικού με καταγωγή από την Ροδόπη, μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής ενώ χθες Τρίτη 14 Μαΐου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή παρουσία και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη  Αύξηση μεταναστευτικών ροών κατά 154% από Εβρο και νησιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr, εξαιτίας του διαμελισμού του σώματος της , δε βρέθηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εσκεμμένη ενέργεια, (ένα σενάριο που έμενε ανοιχτό αφού τα μέλη της οικογενείας της δε μπορούσαν να πιστέψουν πως η ίδια θα έφτανε στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο).

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που ίσως ρίξουν φως στην περίεργη… υπόθεση.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί πως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια ή αυτοκτονία.