Επιμελητήριο Έβρου / Από τον Πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων και παρεμβάσεων για το 2021  

Ο απολογισμός του Επιμελητηρίου Έβρου για το έτος 2021 απο τον Πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου, στην έδρα του επιμελητηρίου.

Ο κ. Τοψιδης αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη χρόνια που πέρασε λόγω πανδημίας και στις επιπτώσεις που είχε στον επιχειρηματικό κόσμο. Όπως τόνισε οι επιπτώσεις  της υγειονομικής κρίσης ήταν σοβαρές και κάποιες παραμένουν ακόμα, όμως το Επιμελητήριο στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης  στον επιχειρηματικό κόσμο με σειρά παρεμβάσεων στα κέντρα λήψης αποφάσεων και έτσι καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ανέδειξε τη χρονιά ορόσημο για το Επιμελητήριο, καθώς το 2021, συμπλήρωσε τα εκατό χρόνια λειτουργίας του. Έτσι, πραγματοποιήσαμε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων σε όλο το νομό, για να αναδείξουμε και να κάνουμε γνωστή την ιστορική διαδρομή του Επιμελητηρίου αλλά να δείξουμε και τη δυναμική συνέχεια του έτσι όπως αυτή ορίζεται τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ανθρώπους που θητεύουν στο  Δ.Σ του επιμελητηρίου. 

Διαβάστε ακόμη  Αναστάτωση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από υπερθέρμανση ανελκυστήρα

Επίσης για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια λειτουργίας του επιμελητηρίου απαλλάξαμε τα μέλη μας για ένα χρόνο από τη συνδρομή τους. Μια συμβολική κίνηση ως ελάχιστο ευχαριστώ σε όλους τους επιχειρηματίες που εμπιστεύονται, στηρίζουν το έργο, την προσπάθεια και της δράσεις του επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο των δράσεων, τιμήθηκαν και πρόσωπα που έπεσαν σημαντικό ρόλο, αρχικά στην υγειονομική κρίση όπως γιατροί και νοσηλευτές, άνθρωποι που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής, καθώς επίσης και προσωπικότητες όπως ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα. 

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις δράσεις του επιμελητηρίου έτσι όπως παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο κ. Τοψίδη. 

https://fb.watch/bcxSBEcVeZ/