Επιμορφωτική συνάντηση «Η διδασκαλία των Μαθηματικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο» με αφετηρία τα νέα προγράμματα σπουδών

Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το ΕΠ.Ε.Σ., το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. (Α.Μ.Θ.), την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα ν. Έβρου ) και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων ν. Έβρου διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Η διδασκαλία των Μαθηματικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο : στοχεύσεις, προκλήσεις, προβληματισμοί, με αφετηρία τα Νέα Προγράμματα Σπουδών»

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρες 17:30 – 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 6ου Πειραματικού Γυμνασίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν σύγχρονους προσανατολισμούς στη μάθηση και τη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Γλώσσας στο Γυμνάσιο, με αφορμή τα νέα Προγράμματα Σπουδών που θα εφαρμοστούν   το επόμενο σχολικό έτος, 2023-24.

Διαβάστε ακόμη  Λευτέρης Χαμαλίδης: Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ομιλητές – Εισηγητές της επιμορφωτικής συνάντησης:

1.      Ζωγραφάκη Μαρία, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ02)

2.      Ανταμπούφης Νικόλαος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ03)

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Δήλωση συμμετοχής στον  υπερσύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2Ie14uwV5-kAsyIA8p6-odDBrbKgqqGNgCCAjs0cj3289rQ/viewform?usp=sf_link

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Δημήτριος ΔούδηςΗ Γενική Γραμματέας Μενεξιά Μόκαλη