Επίσκεψη Δημάρχου Διδυμοτείχου στον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Π-ΑΜΘ για τα χρόνια προβλήματα της περιοχής και την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων.  

Την  Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Διδυμοτείχου κου Χατζηγιάννογλου Ρωμύλου καθώς και των Αντιδημάρχων Στέλλας Θεοδοσίου και Μπιλιακάκη Παρασκευά στην Πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ κο Κωστή Σιμιτσή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς προβλήματα που ταλαιπωρούν για χρόνια τον Δήμο Διδυμοτείχου και χρήζουν υποστήριξης από την Περιφέρεια , καθώς και η αξιοποίηση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων για την επίτευξη του Στρατηγικού Σχεδιασμού των επομένων ετών.

Κατόπιν της συνάντησης, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ο Δήμαρχος Καβάλας Κος Μουριάδης Θεόδωρος, με ιδιαίτερη χαρά τροποποίησε το πρόγραμμα του ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο Καβάλας. 

Διαβάστε ακόμη  Μαντζουράνης «τρολάρει» Γεραπετρίτη για την υπόκλιση

Με τον  κο Μουριάδη έγινε μια πολύ ουσιώδης συζήτηση για κοινούς προβληματισμούς και μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά παράλληλα να αναπτύξουμε κανάλια αμφίδρομης επικοινωνίας με αμοιβαίο όφελος και για τους δύο Δήμους.

Και τους δύο, τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία αλλά και δεσμευόμαστε για την μελλοντική αξιοποίηση των σημερινών αποτελεσμάτων.