Επίσκεψη του Γιάννη Ζαμπούκη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης – Συνάντηση με ποδηλατικό σύλλογο

Διαφωτιστική ήταν η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης  Γιάννη Ζαμπούκη και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ», με την Προϊσταμένη κα. Καίτη Μακρή και υπαλλήλους στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Η λειτουργία της βιβλιοθήκης, η χρήση της βιβλιοθήκης ως πολυχώρος, η φιλοξενία πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, ο αριθμός μόνιμου και μη προσωπικού, οι ώρες εργασίας των υπαλλήλων, το έντυπο υλικό, η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, η επισκεψιμότητα στη βιβλιοθήκη κ.ά., ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης ανέδειξε την πολιτισμική  σπουδαιότητα της βιβλιοθήκης για την πόλη μας, και δεσμεύτηκε για στενότερη συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης. 

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  Γιάννη Ζαμπούκη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δήμος για Όλους- Πρώτα Εσύ», συναντήθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δήμος Παπαράδης, και τα μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Ποδηλατικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Οι αλλαγές στα ποδηλατικά δεδομένα του Δήμου, η προβολή του αθλήματος της ποδηλασίας, η παρότρυνση του κόσμου να χρησιμοποιεί ποδήλατο ως οικολογικό μέσο μετακίνησης, η προώθηση της αρχής της βιώσιμης κινητικότητας μέσα στον αστικό ιστό, καθώς και η διοργάνωση ποδηλατικών εκδρομών και περιηγήσεων με τη χορηγία των διοικητικών φορών της πόλης, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. 

Ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης δεσμεύτηκε να συνδράμει στο έργο τους για την περαιτέρω ενίσχυση του οικολογικού ρόλου του ποδηλάτου στη ζωή μας και την εντρύφηση των μικρών μας φίλων στην ποδηλασία.