“Επιστρέφει” ο Σπήλιος Λιβανός: Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ (video) 

Ο προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ μετά την καθαίρεσή του και τον σάλο που είχε προκληθεί από το περιβοήτο βίντεο με τις αποζημιώσεις για τις φωτιές στην Ηλεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Καθημερινής ο Σπήλιος Λιβανός θα τοποθετηθεί επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ, μόλις ενάμιση μήνα μετά την θορυβώδη παραίτησή του από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θυίζουμε πως ο Σπήλιος Λιβανός, είχε αναγκαστεί σε παραίτηση μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για το βίντεο από σύσκεψη στη Λακωνία, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος με τον Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα και τις αποθεωτικές αναφορές του για «τσάντες με χρήματα» στις πυρκαγιές της Ηλείας.

Στη σύσκεψη αυτή, ο πρώην υφυπουργός οικονομικών και νυν Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, ότι τις εκλογές του 2007 τις κέρδισε η ΝΔ επειδή στελέχη της μοιραζαν χρήματα από τσάντες στους κατοίκους της Ηλείας.

Διαβάστε ακόμη  Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι του Έβρου – Πουλάνε τα ζώα τους!

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε. Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πέτρος.

Η αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού ήταν να επιβεβαιώσει τον χρηματισμό, χαρακτηρίζοντας «εποποιία» την πρακτική που αποκάλυψε ο Πέτρος Δούκας

«Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε. Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα», είχε πει συγκεκριμένα, μέσα σε αποθέωση από τους παριστάμενους.

Θυμίζουμε επίσης πως η αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού είχε χαρακτηριστεί από ΜΜΕ τότε ως «μηδενική ανοχή» του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τέτοιες συμπεριφορές.

Να ευχηθούμε καλή αρχή στον Σπήλιο Λιβανό και στα νέα του καθήκοντα.

Πηγή 2020mag.gr