Επιστροφή στα σχολεία με 2 Αρνητές self test στον Έβρο

Μετά από αρκετούς μήνες σήμερα έγινε η επιστροφή μαθητών, καθηγητών , διοικητικού και βοηθητικού  προσωπικού στα σχολεία . Μέρος της κανονικότητας και καθημερινότητας στα σχολεία η τήρηση των μέτρων και η επίδειξη μαθητών, καθηγητών και όλων των εργαζόμενων η επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού self test.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή statusfm του κ.Αποστολίδη η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου κ. Δήμητρα Βουρδόγλου, ανέφερε και επιβεβαίωσε 2 περιπτώσεις αρνητών self test στον νομό Έβρου. 

Και στις δυο περιπτώσεις δεν τους επετράπη η είσοδος στο σχολείο λόγω της απουσίας της  βεβαίωσης όπως προβλέπεται από την επίσημη απόφαση της κυβέρνησης του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας. 

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

Η κ Βουρδόγλου επεσήμανε πως το αποδεικτικό αρνητικού self test πρέπει  να το έχουν μαζί  τους καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να το επιδείξουν όπου τους ζητηθεί και παραστεί ανάγκη. 

Παράλληλα ανέφερε και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από χθες το βράδυ στη λειτουργία της πλατφόρμας δήλωσης του αποτελέσματος, για καθηγητές και μαθητές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δηλώσουν τα αποτέλεσμα. 

Σε αυτή την περίπτωση υπογράφουμε χειρόγραφη βεβαίωση όπου πιστοποιούμε το αποτέλεσμα του self test, που λειτουργεί και ως υπεύθυνη δήλωση των όσων υπογράφουμε.