Επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου σε όλους τους αγρότες αποφάσισε η ΚΕΔΕ!!

Στην 2η συνάντηση της ΚΕΔΕ με αφορμή την εκτίναξη του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα, συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Φερών κ. Κολγιώνης, ως μέλος της επιτροπής πρωτογενούς τομέα. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στην συγκεκριμένη συνάντηση αποφασίστηκε η επιστροφή του  Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου σε όλους τους αγρότες.

Αναλυτικά αναφέρει ο κ.Κολγιώνης:

Στη 2η συνάντηση της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκτίναξη του κόστους παραγωγής (ρεύμα, πετρέλαιο, αγροεφόδια), συμμετείχα ως μέλος της επιτροπής πρωτογενούς τομέα.

Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε όλους τους αγρότες.

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων, Εδαφοϋδατικών Πόρων & Λιπασμάτων, με την Διευθύντρια του γραφείου του Ειδικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, την κα. Παλατιανού.

Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενόψει της προκήρυξης που επίκειται των μέτρων 4.3.1 και 4.3.3.

(στις παρακάτω φώτο: H κα. Παλατιανού, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΚΕΔΕ κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας και ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Μιχαήλ Σαλμίδης)