Με επιτυχία η συνάντηση στο Νομαρχείο, για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης, συνάντηση με θέμα «Δυνατότητες, Ευκαιρίες και Προκλήσεις γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών, ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά τον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων είναι στη διάθεση όλων των γυναικών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Είμαστε δίπλα τους, γνωστοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, είτε είναι το ΕΣΠΑ, είτε άλλα που αφορούν καθαρά τη γυναίκα, μέσα από σεμινάρια, ημερίδες και δράσεις».

Διαβάστε ακόμη  Σουφλί: Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εκπροσώπησε η Ελένη Τσιομίδου, συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, Νικόλαου Στουπή, η οποία και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για σχετικά θέματα.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Π.Α.Μ.Θ. Ζήνα Ζάχαρη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Έβρου Ελεονώρα Μοσχοφίδου και Κωνσταντίνος Βενετίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου και εκπρόσωποι γυναικείων συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Ροδόπης.

Ελένη Τσιομίδου_εκπρόσωποι γυναικείων συνεταιρισμών

Ελένη Τσιομίδου

Newsroom Alexpoli.gr