Έρχεται για 10ήμερη προετοιμασία στην Αλεξανδρούπολη όλη η ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης πριν φύγει για Τόκυο


Οπως συνέβη και πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έτσι και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο η ελληνική ομάδα κολύμβησης θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Στις 6 Ιουλίου θα αναχωρήσει η Ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης για την πρωτεύουσα του Έβρου, όπου και θα κάνει την τελευταία της προετοιμασία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιαπωνία. Μάλιστα θα βρεθούν σχεδόν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, oι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη, Κώστας Εγγλεζάκης, Άλκης Κυνηγάκης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Μερετσόλιας, Δημήτρης Μάρκος και Νόρα Δράκου αποτελούν την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως αποκάλυψε το sportsfeed, στο πρόγραμμά τους βρίσκεται προετοιμασία στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το διάστημα 6 με 15 του Ιουλίου. Μόνον ο Δημήτρης Μάρκος αποφάσισε με τον προπονητή του Αλέξανδρο Μόραρη να παραμείνουν στην Αθήνα για τις προπονήσεις τους.

Αφού επιστρέψουν, θα έχουν μόλις τρεις μέρες ώστε να ετοιμαστούν για το ταξίδι τους για Τόκυο που ξεκινάει στις 18 του Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για τις 23/07 και οι αθλητές και αθλήτριες της κολύμβησης θα αγωνιστούν στο ολυμπιακό κολυμβητήριο μια μέρα μετά.

ThrakiSports