Έρχεται λύση για το κενό στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας

Πρόβλημα παρατηρείται στο Δημοτικό Σχολείο Καμαριώτισσας Σαμοθράκης καθώς υπάρχει ένα κενό στην Γ τάξη. Η δασκάλα που διορίστηκε για τη θέση αυτή λόγω προσωπικού προβλήματος παίρνει συνεχώς άδειες με αποτέλεσμα τα παιδιά να περιφέρονται από τάξη σε τάξη από την αρχή της σχολικής χρονιά, σημειώνουν οι γονείς. “Τα παιδιά μοιράζονται για μάθημα, άλλα στην Α τάξη, άλλα στη Β, αυτό δε μπορεί να είναι λύση” τονίζουν.

Δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Στο μεταξύ οι γονείς αποφάσισαν από αύριο Δευτέρα να μη στείλουν τα παιδιά για μάθημα (μόνο παιδιά της Γ τάξης). Ζητούν άμεσα να υπάρξει λύση και τονίζουν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική

Έρχεται λύση στο πρόβλημα

ΟΙ πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη σε επεξεργασία λύση για το πρόβλημα και στις επόμενες μέρες θα γίνουν κινήσεις για πρόσληψη ενός ακόμα αναπληρωτή δασκάλου που θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει το κενό στο δημοτικό σχολείο της Καμαριώτισσας. Πόσο σύντομα θα γίνει η διαδικασία αυτή δεν είναι γνωστό, όλοι πάντως ευελπιστούν ότι θα γίνει αρκετά γρήγορα καθώς ήδη πέρασε ένας μήνας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Σχετικά με την δασκάλα που παίρνει τις άδειες, οι αρμόδιοι ξεκαθαρίζουν ότι αυτό είναι δικαίωμα που της δίνεται από τη νομοθεσία και δε μπορεί κανείς να παρέμβει.