Με αφορμή την αθώωση συναδέλφου τους για την υπόθεση των ακτινιδίων του Πολυκοινωνικού, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για εκφοβισμό και στοχοποίηση των υπαλλήλων.

«Σήμερα στο δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ μια άξια και ικανή συνάδελφος, την οποία στοχοποίησε και εκδίωξε η Δημοτική Αρχή από τη θέση προϊσταμένης που κατείχε, στέλνοντάς την αναίτια  στα δικαστήρια.

Αφού διασύρθηκε, συκοφαντήθηκε και σπιλώθηκε η προσωπικότητά της και η εργασιακή της ανιδιοτέλεια, κρίθηκε σήμερα ομόφωνα αθώα έπειτα από πρόταση του Εισαγγελέα.

Οι αμέτρητες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής εκφοβισμού των εργαζομένων στέλνοντάς τους ακόμη και στα δικαστήρια, πέφτουν μία μία στο κενό.

Διαβάστε ακόμη  Ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Φέρες.  

Η αρνητική κατάσταση που βιώνουμε οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αλεξανδρούπολης έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής. Δε δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε πλέον αυτού του είδους τις πρακτικές διοίκησης».